Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-12 Futsal Fäg.Indo.Cup

Vänersborgs FK 2 - Stala IF  2-0

Tidsmiss... men trots det Kvart/Semi/FINAL!

I sista gruppspelsmatchen mötte vi obesegrade Vänersborg.
Det hade blivit tidsförskjutning i matcherna under dagen och nu när vi var tillbaka i lilla hallen räknade vi med att det fortsatt var så... När vi var ute och värmde upp kom Olivias pappa rusande: - De väntar på er, matchen ska börja!
... tänk om vi förlorat på w.o...
Vi hann in men den s.k. uppladdningen störde tjejerna - det märktes från start. Vänersborg gjorde tidigt både 0-1 & 0-2. Vi försökte trycka på mot slutet och skapade några chanser, men mer än så blev det tyvärr inte.
Denna förlust får vi ledare ta på oss för att vi missade tiden!
Vi slutade som 2:a i gruppen och var vidare till kvartsfinal.

Kvartsfinal: Kungshamn/Smögen - Stala 0-1

I kvartsfinalen stod Kungshamn/Smögen för motståndet. Vi mötte dem i Sportshopen cup och hade revansch att utkräva och det taggade oss om möjligt ännu mer. I tredje minuten kom Liza på högerkanten och drog på ett skott ur svår vinkel som gick in vid "fel" stolpe för målvakten. Sedan blev det en nervös väntan tills slutsignalen ljöd. Varken jag eller Rosmarie trodde våra ögon - Vi var i semifinal!

Semifinal: Rössö 1 - Stala 0-2

Inför semifinalen pratade vi om att försöka pressa dem högt på deras planhalva och behålla lugnet. Det märktes att vi varit igång hela dagen så vi laddade upp med att äta frukt och ta en promenad.
När matchen startade var tjejerna lika taggade som inför de tidigare matcherna. Spelet böljade fram och tillbaka med chanser åt båda håll. Matchen fick avgöras på straffar. Där vann vi med 0-2 efter två kanonstraffar av Michelle & Maja och Elin stod för räddningarna på Rössös straffar. Nu väntar FINALEN!

FINAL: Vänersborg 2 - Stala 2-1

Nu var det final och klockan var 21.45. Efter en lång dag med tuffa matcher blir man förundrad över att se hur tjejerna kunde ladda om till match efter match - finalen var inget undantag.
Motståndarna var våra vänner från gruppspelet - Vänersborg 2.
Matchen startade lite trevande från båda lagen, som om de kände på varann. Efterhand ökade tempot och det skapades chanser. Vänersborg hade nog de flesta... Elin i målet fick göra några svettiga räddningar och höll oss kvar i matchen. 0-0 efter full tid så även denna match avgjordes på straffar. Där stod Vänersborg som vinnare med 2-1. Maja stod för vårt straffmål.
Det var inga sura miner - vi var ju silvermedaljörer och när vår lagkapten Lova lyfte bucklan steg jublet!

Vi vill tacka tjejerna för denna underbara fotbollsdag. En helt otroligt bra avslutning på inomhus säsongen. Även ett stort tack till föräldrarna som orkade hänga med hela kvällen.

Silvertjejerna: Elin, Michelle, Isabel, Maja, Emma O, Frida, Lova, Natalie S, Olivia, Emma S, Liza & Alexandra.



 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

/Eddie  18-03-2012


   kommande matcher och övriga resultat