Dam A div.3

Tjörns DFF - G-S Orust FC  2-13 (1-6)

Målkalas på Tjörn

Idag åkte vi till Tjörn för ett Ö-derby. Trots att vi visste deras placering i tabellen så hade vi klart innan matchstart att vi inte skulle underskatta dem.
GS hade pressen från start och rullade bollen riktigt fint. Flera fina chanser i början som gick utanför eller direkt på målvakt. Till slut kom första målet följt av två snabba till.
Mål 4 var nog i dessa tider EM klass på uppspelet - Carro startar upp till Irre som lägger en fin boll till Elin- ut till Jossa som slår tillbaka till Elin som nätar. TDFF kämpade på bra och efter lite missar att få bort bollen kunde TDFF få bollen bakom Camilla.
I andra halvlek var det lite lägre tempo men GS hade spelet. Fina bollrullningar och fortsatt målkalas. I slutet av andra fick TDFF en frispark som gick direkt i mål.
Skogen och Irre gör åter igen en riktigt bra match, många fina framspel av Malin och Irre sätter säkert sina bollar i mål.
För övrigt en stabil och fin insats av hela laget.