Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Med onsdagsmatchen i minnet och nästan samma laguppställning som
sist hade vi väl ganska gott självförtroende när vi gick ut på planen.
Och det syntes ganska tydligt på spelet..
Många fina anfall och nu i början av matchen styrde våra tjejer helt.
Det har gått 30 min och vi leder nu med 2-0 och det känns tryggt, men sedan händer det att Vallen
får in 2 långskott och reducerar till 2-2. Då blir det genast oroligt och en hel del slarv och felpass.
Vi har nu en kort period i matchen när det står och väger innan Hanna sätter 3-2 innan pausvilan (på en av Skogens alltid perfekta hörnor).
Nu kommer en period som går riktigt bra våra tjejer har riktigt roligt nu och det syns även i målprotokollet.
När 15 minuter återstår står det 2-8 till oss och självklart är det svårt att hålla fokus hos oss nu utan
släpper in Vallentjejerna lite väl mycket och låter dem reducera till 4-8.
Irre är ett föredöme idag och peppar och kämpar och får 3 mål och 3 assister idag.
Sofia har 3 i målprotokollet ( inga assister denna gången).
Hanna sätter 2 mål genom skarvningar på hörna och frispark.
Malins hörnor måste uppmärksammas samt Elins fina framspel och assister.
En rolig match med 12 st mål där våra tjejer gjorde allt för att hålla tempot uppe till sista