F-14 Div 3 S

GS Orust FC - Stenungsunds IF  0-5 (0-2)

Förlust mot serieledarna

Då var det dags att möta serieledarna SIF, vilket var lite extra speciellt eftersom många är klasskamrater med motståndarna. Trots att vi är många tjejer på träningarna så hade vi svårt att få ihop folk eftersom flera var ute och seglade med skolan i helgen.
Vi började bra och bjöd på ett mycket bra motstånd och hade själva några målchanser men bollen vill inte in i mål. Efter hand som tiden går så ökar SIF trycket och innan första halvlek är slut så har det gjort 2 mål. I andra halvlek så fortsätter SIF trycka på och vi får till slut släppa in ytterligare 3 mål och matchen slutar 0-5. Trots detta vill jag berömma alla tjejer för de kämpade riktigt bra och gav aldrig upp. Siffrorna är inte riktigt rättvisa även om SIF var det bättre laget. Ett extra beröm vill jag ge till vår målvakt Astrid som kommit tillbaka efter en tids sjukdom och har gjort det med bravur!
Vill också ge ett extra tack till domaren som skötte sig utmärkt, skönt med en domare som vågar blåsa för offside!