Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-16 Div 2

IFK Strömstad - GS Orust FC  0-0 (0-0)

En blåsig poäng tog vi med oss hem

Idag åkte div 2 till Strömstad för match. En mix av spelare av F16 och F14 och de yngre är med för att lära och få lite utmaning.
Vilken utveckling vi har framöver,det såg man på planen idag. De första 10 minuterna var det lite rörigt innan alla hittade varandra och Strömstad stod på bra och var mer eller mindre spel mot ett mål.
Tur att Sofia var redo för detta uppdrag då hon tog allt, även om det var första matchen hon stod på länge.
Sen blev det bättre spel och vi kunde kontra. Trots medvind i första halvleken ville inte bollen in i mål. Tog inte deras målvakt så hade de en väldigt effektiv mittback som rensade allt.

Andra var mer jämt och vi hade anfall på anfall. Mer fysiskt spel blev det men alla hjälpte varandra och tog sitt ansvar. Vår backlinje gjorde även de ett kanonjobb och lät inte Strömstads anfallare få det så lätt.

Jag hoppas att ni från F14 berättar för era andra lagkamrater att de tar chansen att få vara med och spela lite i div 2, hur kul det är och att det faktiskt inte är så nervöst.

Det var inte lätt idag att peka ut någon då alla verkligen spelade jättebra, men lite extra till Jossa och Rebecca H.

Här kommer lite beröm till er:

Sofia- dagens målvakt och vilken match du gjorde - fick även beröm av Strömstads ledare att det var det bästa de sett på länge. Lisa fick lite konkurrans här :-)

Rebecca H, Cornelia, Amanda, My, Felicia A – vilken backlinje – ni fick springa mycket då deras anfallare var snabba men ni hjälptes åt och det gjorde ni med bravur.

Jossa, Malin, Emelie, Jasmine, Lilibeth, Lisa K – mittfältet – ja vad ska man säga med Malin och Jossa som kanske är mer erfarna än sina yngre kompisar som verkligen slet hårt hela matchen och de yngre som växte i sina roller och verkligen gick på och levererade bollar framåt. Bra jobbat idag.

Maja, Felicia K, Lisa W-K – anfallare som verkligen försökte få bollen i målet - men det var inte lätt med blåst, deras målvakt och framförallt deras mittback. Ni slet även ni och hämta boll långt ner ibland.

Vi tackar även Ylva som åkte med och fick både tejpa knä och massera muskler och hjälpa oss med tips om hennes tjejer.
Laila och Janne missade tyvärr en mycket bra match idag men vi hoppas ni visar dem hur bra ni är till helgen när det blir nya matcher att ta tag i.

 

         
  Felicia K Maja  
  Emelie E Malin  
Jasmine B       Jossa
   

My

Amanda

Cornelia

Rebecca H

  Sofia O
       
         

Avb: Lilibeth,Lisa W-K,Felicia A,Lisa K

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

Tove  24-05-2011


   kommande matcher och övriga resultat