F-16 Div 1

GS Orust FC - Vallens IF  5-0 (2-0)

Skön vinst för Orust FC i seriepremiären för Div 1

Blev en kall kväll men uppehåll och solen tittade ändå fram lite efter morgonens snöfall. Men tjejerna höll värmen idag.

Vallen gästade oss och Orust FC börja med ett anfall direkt med pass från Malin till Joanna som satte första målet efter en minut.
Sen hade vi många fler chanser och även Vallen men Lisa gjorde verkligen en kanonmatch med riktigt fina räddningar.
I slutet av halvleken slår Emelie en pass fram till Jennie som gjorde 2-0.

I andra halvleken fortsatte tjejerna med sitt fina spel och höll trycket mot Vallen. På hörna som Jennie slår tappar målvakten in bollen i eget mål men vi får 3-0.
Sen för vi matchen helt och har chans på chans. I slutminutrarna spelar Felicia fram Emelie som gör 4-0. Sen i sista gör Sofia ett helt underbart spelmål själv.
En vinst med 5-0 känns gott i starten av serien och idag spelar hela laget finfin fotboll men ett extra plus till Lisa och Ida blir det idag.