F-16 Futsal

G-S Orust FC F16 - Sportshopen Futsal Cup  0-1

Sportshopen Futsal Cup för F16

Vi blev inringda med kort varsel att få delta med ett F16 lag då det blivit avhopp i cupen.
Tyvärr gick det inte riktigt vår väg denna gången.

Första matchen var mot Munkedal. Vi började lite försiktigt men tuffade till oss ju längre matchen gick. Tyvärr så fick Munkedal in ett slumpmål och vi var nära att kvittera men det gick inte vår väg. Förlust med 0-1.

Andra matchen var mot Hjärtum/Lilla Edet. Jennie blev skadad efter bara någon minut så vi fick ändra om lite i laget. Sedan fick Sara en smäll mot huvudet och faktum var att vi hade två skadade på bänken. De andra kämpade jättehårt och matchen slutade 0-0.

Tredje matchen var mot Valbo. Vårt passningsspel var strålande och vi hade riktigt bra spel. På en inspark gick passningen fram till Annie som gjorde 1-0 till oss. Första vinsten.

Fjärde matchen var mot Svarteborg. Det blev en riktig kämpar match igen. Svarteborg var lite piggare än oss och fick in sitt mål när det var 2 minuter kvar. Förlust med 1-0.

Blev inte vidare för slutspel.
Till sist vill vi ge en extra eloge till Julia som gjorde en kanon insats i målet.