Dam U div.4

Dals Långeds IK - G-S Orust FC  3-6 (1-4)

Ytterligare 3 poäng till serieledarna

Idag hade vi med oss ett mycket ugnt lag till Dals Långed med detta absolut inte orutinerat utan hungrigt. Vid match start började det regna och detta bara ökade och pågick ca en halvtimma så den redan mjuka planen blev både hal ojämn och därmed svårspelad. Men redan i första minuten gör Elin 0-1 assisterad av Sandra. Det dröjer bara ca 10 minuter senare då Annelie skjuter 0-2 från J Svenssons hörna. Strax senare kommer nog matchens höjdpunkt när Elin passar bakåt till Sanna som på ett långskott lägger bollen i nättaket. Och nu blir det dags för de "yngre". 0-4 välplacerat av Lundin. 1-5 J Sandberg slår ett kalaspass inåt bakåt som Jossa sätter. och i sista minuten gör Jossa själv målet från en returboll på en hörna. I mellan vår målkavalkad lyckas hemmalaget göra 3 mål p.g.a lite oreda i försvaret, halkande backar m,m. Vill ge en extra eloge till Lundin som kämpade trots att hon var välbevakad hela matchen samt Annelie som skapade ett lugn i laget med att prata hela tiden.