Dam U div.4

Åsebro/ Brålanda - G-S Orust FC  2-3 (2-2)

**7 Julia ser rött

Förutsättningarna var i stort sätt perfekta för en kanonmatch när vi landade i Brålanda. En kanonfin plan, sol och lagom temperatur. Det enda som inte jag inte var nöjd med var att det blåste lite för mycket, både här och där.
Som sagt vi fick börja med motvind men det hindrade oss inte för att gå till anfall direkt. Vickan fick till ett farligt skott som räddas av en back i första anfallet. Värre var att en av deras spelare också fick iväg ett skott, rakt i nyllet på Drotty. Åter igen fick hon utgå efter bara en minut, jag lider med henne. Å/B stack upp i början och hade ett par farligheter, ett var ett friläge som Camilla gjorde en kanonräddning på.
Josse som var inbjuden till dagens match var som en kalv på grönbete. Hon for fram och skapade den ena chansen efter den andra. Men det var inte hon som gjorde 1-0 utan Joanna. Målet kom till på en retur efter ett skott av Stenhård och helt rättvist.
Efter dryga kvarten blir det en tilltrasslad situation i vårt straffområde och domarna pekar på straffpunkten. Tyvärr så satte de straffen helt otagbart för Camilla. Tio minuter senare får de en indirekt frispark som dom förvaltar väl med ett skott rakt upp i krysset.
Vi trummade på trots det snöpliga målet och kunde på ett mönster anfall där Lina tillslut helt iskallt frispelar Carro som lägger in bollen i stolproten. Vi hade att par chanser till innan vilan, mer än så blev det inte.
Vi hade mycket bollinnehav i andra men hemmalaget försvarade sig bra. Deras bäste spelare var nog målvakten. Flera fina räddningar varav två frilägen och en räddning på mållinjen eller som någon sa som stod bra till ”räddning innanför mållinjen”. Mitt i vår press när en kvart återstod flyttade Å/B skickade de upp en boll mot vår backlinje. Julia kommer in i en tuff närkamp och kommer liggande vinnande ur den när hon känner en spark i ryggen. Hon reser sig upp och skällde ut damen som utdelat sparken, detta tyckte inte domaren om utan visade ut Julia. Så med tio på plan skulle vi försöka få in ett seger mål och det fick vi. Åter igen ett fint anfall där bollen går fram till Josse, hon vänder bort sin back och skapar sig ett friläge och ett avslut i världsklass. Kanske var att ta i men snyggt satt den i maskorna i alla fall.

Skönt med en seger när vi är så överlägsna, skit bara med Julias röda kort. Det var både ledsamt för oss och henne.

0 min. Hörna G-S Orust FC från höger
1 min. Viktoria, farligt avslut som blockas av en spelare
1 min. BYTE Johanna R in - Drotty ut
3 min. Brålanda, friläge, målvakten räddar
4 min. Brålanda, farligt avslut strax över ribban
8 min. Josse, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
9 min. Josse, farligt avslut strax utanför högra stolpen
12 min. !!! MÅL 1-0, Joanna retur vänstra delen av målet. Assist: Stenhård
16 min. !!! MÅL 1-1, Brålanda straff strax innanför vänstra stolpen
17 min. Joanna, avslut utanför, vänster om målet
18 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
18 min. Annelie, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
20 min. BYTE Lina in - Jennie C ut
22 min. Joanna, avslut utanför, vänster om målet
23 min. Josse, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
26 min. !!! MÅL 1-2, Brålanda långskott i högra krysset
27 min. BYTE Carro in - Johanna R ut
29 min. Joanna, avslut utanför, vänster om målet
31 min. !!! MÅL 2-2, Carro skjuter in bollen strax innanför vänstra stolpen. Assist: Lina
35 min. BYTE Jennie C in - Stenhård ut
36 min. Joanna, avslut, över målet
37 min. Carro, farligt avslut strax över ribban
40 min. Annelie, avslut på mål som målvakten lätt tar
43 min. Josse, avslut utanför, höger om målet

52 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
56 min. BYTE Stenhård in - Carro ut
57 min. Joanna, avslut utanför, höger om målet
61 min. BYTE Carro in - Viktoria ut
61 min. Annelie, farligt avslut strax över ribban
65 min. Joanna, farligt avslut som blockas av en spelare
65 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
66 min. Stenhård, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
68 min. Brålanda, avslut på mål som målvakten lätt tar
69 min. Josse, friläge, målvakten räddar
70 min. Annelie, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
71 min. BYTE Johanna R in - Jennie C ut
71 min. Stenhård, friläge, målvakten räddar
73 min. Lina, farligt avslut som blockas av en spelare
74 min. Hörna G-S Orust FC från höger
75 min. BYTE Viktoria in - Rosita ut
77 min. UTVISNING Julia
83 min. Josse, farligt avslut strax utanför högra stolpen
84 min. !!! MÅL 3-2, Josse närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Johanna R
84 min. Hörna Brålanda från vänster
86 min. Josse, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
87 min. Josse, farligt avslut strax över ribban