F16 fick en tredje plats i årets Oddebollen

Efter lite vila efter Gothia Cup så var det dags för Oddebollen helgen efter.
Då alla kom ihåg hur leriga planerna var förra året efter allt regn var vi lite oroliga då regnet även kom lagom till denna helgen men i år var de ändå bra och tröjorna förblev röda.

Gruppspelet sammanfattas här:

Match 1 var mot Slottsbron IF och G/S hade bra spel i första halvleken och 2 mål blev det också. I andra delen av matchen var spelet lite sämre och de kunde få in en boll på oss, men det blev inte mer. Vinst med 2-1.

Match 2 var mot Tofta GIF och här får resultatet tala för sig själv då bollarna bara rullade in i målet. Vinst med 6-0.

Match 3 var mot Lenhovda IF och här fick vi gjort mål direkt efter några minuter vilket inte varit så vanligt i år. Hyfsat spel och ytterligare ett mål i slutet av halvleken.
Andra var spelet bättre och G/S kunde göra ytterligare 3 mål. Vinst igen med 5-0.

Match 4 var mot Rössö IK och här blev det en jämn match med flera chanser åt båda håll och 0-0 i halvleken.
Blev en sämre andra för G/S men vi lyckas ändå peta in ett mål och spelet blev lite bättre igen. Rössö kunde kvittera och 1-1 blev resultatet och G/S vann gruppen utan någon förlust.

A-slutspelet skulle vi möta Getinge och efter allt regn som kommit var väl inte detta den bästa planen men lika för båda lagen. Getinge ville helt klart mer och öppnade med mål direkt efter någon minut. Bra motstånd men G/S fick inte till det- lite stressade. 2-0 i halvlek.
Andra hade G/S helt och tryckte på med chans efter chans med skott på målvakt eller utanför och tyvärr en förlust då. Vill sig inte riktigt när det kommer till semifinaler- något att jobba på. Blev en delad 3:e plats i årets Oddeboll.

Spelare som var med denna helgen var: Lisa W-K, Frida, Hanna, Amanda, Rosita, Sara, Jennie, Annie, Lollo B, Lollo O, Sally, Lisa L, Elise, Emelie P, Tintin, Millan, Jossa, Rebecca