Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Dam U tr

Ulvåkers IF div4 - Gilleby/Stala Orust FC   2-2 (1-1)

Tungsprungen gräspremiären

Gräspremiären för våra damer i Ishöj söder om Köpenhamn blev en tung historia. Och då var det varken resultatet eller spelet jag tänker på, utan underlaget. Tjejerna ställdes mot Ulvåkers div.4 lag på en tungsprungen blöt gräsplan i pinande Dansk vind som blåste över slätterna, med andra ord inte optimala förhållande. Hur det än var, var det ju lika förhållande för båda lagen.

Matchen var mycket jämn där båda lagen hade en liten förde av vinden vardera halvleken för den kom nämligen snett inåt plan. Redan efter fyra minuter tog motståndarna ledningen men vi svarade ganska omgående med en kvittering.
Lisa slår en djupledsboll på Josse som sin vana trogen strutar. I andra halvlek kom målet även då i börja. Denna gång målade Hanna O. Hanna som gått på knäna men helt plötsligt fått krafter från ingen stans fick en passning från Josse innan bollen rasslade till i maskorna. När segern kändes klar kontrar Ulvåker in 2-2 ett rätt så rättvist resultat.