Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-16 futsal

G-S Orust FC - Myckleby CUP  ref

F16 vinnare i Myckleby Cup efter straffrysare…..

F16 delades upp i två lag till denna cupen. Roligt att så många ville vara med och att alla ställde upp på att det skulle lottas om vem som skulle vara målvakt i det lag som inte hade någon. Nu löste sig detta med ett extra tack till Lisa L och Jossa då de ställde upp frivilligt att vakta stolparna.

Här kommer en sammanfattning för dagen…

Lag 2: Lollo B, Elise, Frida, Jossa, Martina, Lisa L, Sally och Tintin

1:a matchen spelades mot Myckleby/Morlanda 1. Här var det G-S som låg på men M/M bjöd på motstånd. Flera målchanser var det men till slut kunde Frida få bollen i mål. Vinst 1-0.

2:a matchen spelades mot IK Rössö. Här styrde Rössö spelet från start och G-S tappade en hel del markeringar! Vet inte varför de krånglade till det men trots att Rössö gjorde två mål kunde Sally trycka till ett. Förlust med 2-1.

3:e matchen spelades mot Azalea 2. Här var en vinst ett måste för fortsatt spel. Tyvärr gick det inte G-S väg i denna matchen då Azalea kunde göra några snabba mål med deras duktiga spelare nr 11 Tove Sjödin. Sally passade fram till Jossa som kunde göra ett mål. Förlust 5-1. Bra kämpat och nu var det till att heja på de andra lagkamraterna.

Lag 1: Lisa W-K, Jennie, Millan, Irre, Lollo O, Karin, Annie, Amanda, Rebecca, Sara, reserv Linda

1:a matchen var även här mot Myckleby/Morlanda 2. G-S började lite trögt och M/M låg på. I mitten av matchen lossnade det lite och Irre passade fram till Lollo O som kunde göra 0-1. Med 30 s kvar kvitterade M/M. Oavgjort 1-1.

2:a matchen spelades mot Azalea 1. Här var det bra fart i matchen från start. Spelade jämt mellan lagen men sen kom G-S mer igång, Irre spelade fram till Jennie som gjorde 1-0. Strax efter var det samma igen att Irre styrde upp spelet och passade fram till Jennie som kunde näta igen. Vinst 2-0.

3:e matchen spelades mot Lysekil. Även i denna matchen var det mer fart, jämt mellan lagen och chanser åt båda håll. När det återstod 10 s passar Jennie fram till Irre som gör 0-1. Vinst och klara som segrare i gruppen.

Semi: Här möter G-S det Azalea lag 2 som slog ut lagkamraterna. Revansch! Irre punktmarkerade nr 11 och det gjorde susen. Irre vann kampen och de andra i G-S kämpade på i högt tempo och mycket bra spel. Till slut kunde Jennie näta igen och vinst med 1-0 och klara för FINAL…..

FINAL: G-S möter här IK Rössö. Båda grupp 1:orna i finalen.
En otroligt spännande match, jämt spel och högt tempo. Publiken hejade på och G-S hade en stor hejaklack då Orustlaget P16 fanns på plats.
Irre får en frispark och sätter i krysset, ledning med 1-0.
Sen var det jämt spel och nervöst. I slutet av matchen kan Rössö kvittera och straffar blir det.
Här var det G-S som gick vinnande ur striden och en härlig vinst med 5-3.
Irre vill vi ge ett extra grattis till idag som förutom sitt fina spelsinne och som bästa spelare i cupen även firade sin 15-års dag i idrottshallen.
GRATTIS TILL SEGERN I MYCKLEBY CUP TJEJER.

 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

Tove  27-02-2010


   kommande matcher och övriga resultat