Dam U div.5

Gilleby/Stala Orust FC - Tjörns DFF  3-3 (2-2)

Serieseger för div.V gänget

Innan vi gick ut på plan viste vi att seriesegern redan var klar, nu gällde det bara att avsluta serien på ett fint sätt. Och det började bra. En intensiv press från matchminut noll gav till slut Millan en chans att struta. Och det gjorde hon, på halvvolley klipper hon till med ett kanonskott strax under ribban. Förarbetet till målet kom från Linns fötter och ett ”släpp” av Elin.
Efter en kvart får Tjörn sitt första riktiga anfall och inte nog med det, de får sitt första mål med. Ett högt inlägg från vänster får en underlig bana in framför mål. Med lite knuffar från båda håll träffar bollen någon och går i mål.
Vi tryckte på igen och började skapa ett antal hörnor. Med Elins känsliga höger var det farligt varje gång. Farligast blev det när Linn satte till pannan och nickade in 2-1 i 19:e minuten. Ett riktigt klassmål.
Ledningsmålet gjorde att vi slappnade av lite och från ingen stans lyckades gästerna kvittera igen, denna gången på en snygg lobb.

Andra halvlek blev inte första lik. Tjörns DFF började få ordning på sitt spel, jämnade ut matchen och kanske t.o.m. tog över lite. De har några riktigt giftiga chanser som Camilla får visa sin klass på. I 70:e minuten reder Julia galant ut ett friläge. När hon övervunnit bollen blev hon tyvärr lite övermodig och tappar den igen. Med några motlägg hamnar den till en fri spelare som i sin tur rundar Camilla och lägger bollen i öppet mål.
Våra damer vaknar till lite men vi får inte till den riktiga pressen. Men när kvitteringsmålet kom genom vårt ”nyförvärv” Sandra Richter blev det fart på bena. Med ett massivt tryck i slutet av matchen med många farliga hörnor hängde segern i luften. Tyvärr blev den hängande där för det blev inga fler mål. Så vi fick gå av plan och nöja oss med att vara SERIESEGRARE.

1 min. Elin, avslut på mål som målvakten lätt tar
3 min. Sandra R, avslut utanför, vänster om målet
4 min. Elin, avslut utanför, höger om målet
4 min. Elin, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
5 min. Mia, farligt avslut som blockas av en spelare
9 min. !!! MÅL 1-0, Millan halv volley strax under ribban. Assist: Linn
10 min. Hörna G-S Orust FC från höger
11 min. Sandra R, avslut utanför, vänster om målet
14 min. !!! MÅL 1-1, Tjörns DFF bröstar in bollen mitt i målet
15 min. Hörna G-S Orust FC från höger
18 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. Hörna G-S Orust FC från höger
19 min. !!! MÅL 2-1, Linn nick vänstra delen av målet. Assist: Elin
24 min. Tjörns DFF, avslut på mål som målvakten lätt tar
27 min. !!! MÅL 2-2, Tjörns DFF lobbar bollen strax innanför högra stolpen
27 min. BYTE Emelie in - Elin ut
28 min. BYTE Tina in - Julia ut
29 min. Linn, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
33 min. BYTE Elin in - Angelica ut
36 min. BYTE Marre in - Mia ut
37 min. Elin, farligt avslut strax utanför högra stolpen

45 min. BYTE Julia in - Andrea ut
45 min. BYTE Angelica in - Millan ut
46 min. Marre, avslut på mål som målvakten lätt tar
47 min. Tjörns DFF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
47 min. Hörna G-S Orust FC från höger
51 min. Tjörns DFF, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
52 min. Tjörns DFF, avslut utanför, höger om målet
53 min. Tjörns DFF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
55 min. Hörna G-S Orust FC från höger
56 min. Sandra R, farligt avslut som blockas av en spelare
61 min. Tjörns DFF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
62 min. Elin, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
63 min. Woody, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
65 min. BYTE Mia in - Tina ut
70 min. !!! MÅL 2-3, Tjörns DFF friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet
74 min. BYTE Sandra R in - Marre ut
76 min. BYTE Therese L in - Emelie ut
77 min. Andrea, avslut på mål som målvakten lätt tar
78 min. Tjörns DFF, avslut utanför, höger om målet
79 min. Linn, farligt avslut strax utanför högra stolpen
80 min. !!! MÅL 3-3, Sandra R insida av foten mitt i målet. Assist: Viktoria
82 min. Therese, farligt avslut som målvakten reflexräddar
85 min. BYTE Marre in - Camilla ut
85 min. Elin, friläge, målvakten räddar
85 min. Hörna G-S Orust FC från höger
86 min. Mia, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
86 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
90 min. Hörna G-S Orust FC från höger