Dam U div.5

Gilleby/Stala Orust FC - Hamburgsunds IF  5-3 (2-1)

Hattrick av Elin gav seger

Maken till effektivare lag får man nog leta efter och då var det tyvärr inte GS jag menar utan våra gäster Hamburgsund. Första halvlek hade de ett enda avslut ett friläge som de gör mål på. I andra gör de mål på sitt andra avslut friläge igen. Sen har de faktiskt ett skott över mål innan det blir mål på deras fjärde avslut, åter igen ett friläge. 12-4 i avslut och 3-3 på måltavlan kändes väl sådär, skall väl sägas att Camilla inte hade mycket att göra åt målen. Hon hade istället stor del i att det inte hade blivit så många avslut heller, då hon hade varit långt ute och avvärjt ett x-antal lägen.
Matchen ägde vi i annars stort sätt från början till slut. Vi hade som sagt ett gäng lägen att ta ledningen. Sese var närmast när hon slog en straff i stolpens insida och ut. Efter en halvtimma lossnade det i alla fall. Mia sticker ut på vänsterkanten och spelar snett bakåt till Skogen. Skogen lägger lugnt in bollen i mål med en bredsida i målvaktens vänstra hörn. I anfallet efter knycker Carro bollen från en försvarare och skapar ett friläge. Vår lilla trollerigumma håller i, håller i och håller i avslutet innan hon lägger in bollen mellan målisen och stolpen. En stund senare kom deras första chans som var lika med mål.

Andra halvleken kunde börjat bättre, en kvittering redan i första minuten. Men vi svarade någorlunda snabbt genom halvlekens gigant Elin. I ett fint samarbete med Julia lyfter hon in 4-3. Åter igen kvitterar Hamburgsund och åter igen ser Elin till att vi tar ledningen. Denna gång på en fin genomskärare från Linn. I 68:e minuten avslutade hon målskörden med ett hattricket, en hörna som hon skruvade in.

Slut betyg för matchen, bra att skapa 31 avslut utan att förta sig. Minus att vi inte sätter fler mål, men å andra sidan vad gör det när vi kammar hem 3 poäng. Måste nämna att Rosita gjorde debut i U-laget, en debut som hon skall vara mycket nöjd med.

0-0-1-1 Linda

3 min. Hörna Hamburgsund från höger
4 min. Linn, avslut utanför, höger om målet
6 min. Mia, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
6 min. Mia, farligt avslut som blockas av en spelare
6 min. Mia, avslut på mål som målvakten lätt tar
10 min. Sese, avslut på mål som målvakten lätt tar
11 min. Skogen, avslut på mål som målvakten lätt tar
14 min. Linn, avslut utanför, vänster om målet
14 min. Linn, avslut på mål som målvakten lätt tar
16 min. Carro, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
17 min. Hörna G-S Orust FC från höger
17 min. Sese, STRAFF, insidan stolpen och ut
17 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
18 min. Skogen, avslut i ribban
20 min. BYTE Julia in - Emelie ut
22 min. Carro, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
29 min. Hörna Hamburgsund från vänster
31 min. !!! MÅL 1-0, Skogen långskott strax innanför högra stolpen. Assist: Mia
32 min. !!! MÅL 2-0, Carro närskott strax innanför vänstra stolpen
34 min. BYTE Elin in - Carro ut
36 min. !!! MÅL 2-1, Hamburgsund friläger, rundar målvakten skjuter bollen mitt i målet
37 min. Julia, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
37 min. Hörna G-S Orust FC från höger
38 min. Sese, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
38 min. Hörna G-S Orust FC från höger
39 min. Skogen, friläge, målvakten räddar
41 min. Elin, avslut på mål som målvakten lätt tar
43 min. Mia, avslut på mål som målvakten lätt tar

45 min. Julia, farligt avslut strax utanför högra stolpen
46 min. !!! MÅL 2-2, Hamburgsund närskott mitt i målet
49 min. Hamburgsund, avslut, över målet
50 min. !!! MÅL 3-2, Elin skjuter in bollen strax under ribban. Assist: Julia
52 min. BYTE Millan in - Skogen ut
56 min. Julia, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
56 min. Millan, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
57 min. !!! MÅL 3-3, Hamburgsund friläge, tidigt skott mitt i målet
60 min. !!! MÅL 4-3, Elin friläge, tidigt skott mitt i målet. Assist: Linn
63 min. Hörna G-S Orust FC från höger
63 min. BYTE Therese L in - Julia ut
64 min. Linda, avslut utanför, höger om målet
67 min. Mia, friläge, målvakten räddar
67 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
68 min. !!! MÅL 5-3, Elin skruvar in en hörna
69 min. Hamburgsund, avslut på mål som målvakten lätt tar
71 min. BYTE Carro in - Rosita ut
72 min. Linn, avslut utanför, vänster om målet
73 min. Hörna Hamburgsund från höger
76 min. Hörna G-S Orust FC från höger
79 min. BYTE Skogen in - Elin ut
79 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
82 min. Hamburgsund, avslut på mål som målvakten lätt tar
82 min. Skogen, farligt avslut mitt i målet, målvakten reflexräddar
85 min. BYTE Emelie in - Mia ut
91 min. Linn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen