Dam U div.5

Footballclub Stenungsunds IF - Gilleby/Stala Orust FC   2-4 (1-0)

Stark avslutning och vinst i STO-derbyt

Det var en fröjd att se damerna spela boll idag. Lugnt och sansat tuggade vi oss upp i banan utan någon stress. Många fina passningskombinationer fick vi se. Det enda jag saknade var några distinkta längskott, men man kan inte få allt.
Matchen var överlag jämn men i slutet på båda halvlekarna tog vi över lite. Deras två mål var nästan identiska, två skottlobbar över Camilla och in i det långa hörnet. Inte mycket att göra åt dom om man inte är 4,30 hög. Våra mål gjordes innanför straffområdet, tyvärr har vi en tendens att spela oss in fram till mållinjen. Hur som helst fyra mål gjorde vi i alla fall. På 1-1 lyfte Tina fram bollen till Skogen som enkelt nätar. 2-2 skarvar Stenhård i mål efter en lyftning av Mia. 2-3 målet lägger Skogen fram ett instick till Stenhård som iskallt rullar in bollen bakom målisen. Fyran gjorde Carro som hon lovade på ett mönster anfall där bollen gick som på ett snöre fram till henne vi bortre delen av målet. Om jag inte missminner mig var det Mia, Skogen och Stenhård som var inblandade i målet.

Starkt av oss att vända två underlägen till vinst. En stor orsak till den var, förutom ett gäng hårt jobbande utespelare Camilla i mål. Hon räddade två frilägen de sista tio. Nu har vi match nästa lördag med div.5 laget och sedan på tisdagen direkt efter i denna haltande tabell. På lördag har vi dessutom en spelare som tror hon får göra comback.

Måste beröma dagens domare med. Brö Arne gjorde en fantastisk bra match.

0 min. Hörna FC SIF från höger
2 min. Sanna, avslut på mål som målvakten lätt tar
6 min. FC SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
6 min. Hörna FC SIF från höger
8 min. !!! MÅL 0-1, FC SIF långskott strax innanför vänstra stolpen
10 min. FC SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
11 min. Angelica, avslut utanför, höger om målet
17 min. Hörna FC SIF från höger
19 min. FC SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
21 min. Kummer, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
24 min. BYTE Moberg in - Sese ut
25 min. Hörna FC SIF från höger
27 min. BYTE Skogen in - Sandra ut
28 min. FC SIF, avslut utanför, höger om målet
29 min. BYTE Annelie in - Linda ut
30 min. Kummer, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
30 min. BYTE Stenhård in - Emelie ut
31 min. BYTE Carro in - Tina ut
35 min. Hörna G-S Orust FC från höger
36 min. Stenhård, avslut utanför, höger om målet
36 min. BYTE Linda in - Annelie ut
36 min. BYTE Tina in - Mia ut
39 min. BYTE Sandra in - Kummer ut
41 min. FC SIF, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

45 min. BYTE Sese in - Moberg ut
46 min. Hörna G-S Orust FC från höger
47 min. Hörna G-S Orust FC från höger
48 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
49 min. Sese, farligt avslut som blockas av en spelare
49 min. Skogen, avslut utanför, vänster om målet
50 min. !!! MÅL 1-1, Skogen närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Tina
52 min. !!! MÅL 1-2, FC SIF långskott strax innanför högra stolpen
55 min. BYTE Annelie in - Sanna ut
57 min. BYTE Mia in - Tina ut
59 min. FC SIF, avslut utanför, höger om målet
60 min. Hörna FC SIF från höger
60 min. FC SIF, avslut på mål som målvakten lätt tar
62 min. !!! MÅL 2-2, Stenhård nick vänstra delen av målet. Assist: Mia
63 min. FC SIF, avslut utanför, vänster om målet
64 min. BYTE Kummer in - Skogen ut
65 min. Carro, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
66 min. BYTE Emelie in - Carro ut
66 min. FC SIF, avslut utanför, vänster om målet
67 min. BYTE Moberg in - Linda ut
68 min. Stenhård, farligt avslut som blockas av en spelare
73 min. BYTE Tina in - Annelie ut
75 min. FC SIF, farligt avslut strax utanför högra stolpen
76 min. FC SIF, avslut, över målet
77 min. BYTE Skogen in - Sandra ut
79 min. Moberg, avslut på mål som målvakten lätt tar
79 min. Stenhård, avslut utanför, höger om målet
81 min. FC SIF, friläge, målvakten räddar
81 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
83 min. Hörna G-S Orust FC från vänster
83 min. Mia, farligt avslut strax över ribban
85 min. FC SIF, friläge, målvakten räddar
85 min. BYTE Carro in - Emelie ut
87 min. !!! MÅL 3-2, Stenhård närskott strax innanför högra stolpen. Assist: Skogen
88 min. !!! MÅL 4-2, Carro närskott strax innanför vänstra stolpen. Assist: Stenhård
90 min. Hörna G-S Orust FC från höger