Hamburgsund/Fjällbacka - Gilleby/Stala  1-2 (1-1)

Svängig match för F16 men vinst

Nu var det dags för att åka upp till Fjällbacka och möta Hamburgsund/Fjällbacka.
Lånade med Elin idag då det blev återbud.

G/S och H/F började med anfall åt båda håll men sen blev det en hel del ”tjongande” med bollen. H/F fick en jättechans med bollen i ribban rakt ner men som tur var utanför mållinjen.

G/S tog tag i spelet och Elin fick bollen på kanten och slog in pass till Jennie som satte bollen säkert i mål. H/F kvitterade i slutet och 1-1 i halvlek.

Andra var det ett helt annat G/S på plan, hård press mot H/F och efter snygga nickar av Jennie och Irre ut till Elin så var det ledning igen för G/S.

G/S fortsatte att spela boll denna halvlek och hade chans på chans men bollen ville inte in i mål. Deras målvakt gjorde många fina räddningar. H/F kämpade på de med och kom igenom ibland.

Lite tråkigt blev det i slutminuterna då Elin skadade ett knä, men vi hoppas att det inte är något allvarligt och F16 håller tummarna för dig.