Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

Matchreferat


F-16 Cup

Cup Syd - 21/5-24/5 http://www.cupsyd.se/ 

Sammanfattning cup syd F15

Då var det dags för start i Cup Syd för G/S F14 och F15. Vi åkte ner torsdag 21 maj och fick inkvartering i gamla P2 i Hässleholm. Tjejerna var nattsuddare och det märktes
av på fredagens matcher. Lite trötta ben och inte fullt fokus kanske.

F15 laget består av: Lisa W, Martina, Frida, Rosita, Emelie F, Karin, Irre, Lollo, Emilia, Elise, Hanna, Rebecca, Anna-Karin och Tintin.

F16 match 22 maj var mot Kristianstads DFF. G/S hade de mesta av bollinnehavet under matchen och spelade bra. Tyvärr satte de inte sina chanser och när det återstod 1 min så kunde KDFF få i bollen, synd med förlust 0-1 idag och det var inte rättvist, men det är ju sällan idrotten. Bara ta nya tag.

Lördagens första match var mot Eskilsminne, var en bra och spännande match med flera chanser. G/S kunde efter lite tryck framåt och det var lite rörigt framför mål men Frida kunde till slut få in bollen i målet. Sen kom de andra tillbaka och kunde kvittera, 1-1 men en poäng med sig .

Nästa match gick på eftermiddagen och var mot Hässleholm. Hade ett bra spel och kämpade på väl. Bra motstånd var det och matchen blev oavgjord. Klara för B-sluspelet i morgon.

Semifinalen gick mot Skäldervikens IF, G/S hade spelet men har väldigt svårt att få bollen i mål, massa fina uppspel och de hade mest bollinnehav. Tyvärr blev det oavgjort och de fick gå till straffar som G/S inte hade på sin sida idag. Vi fick packa oss hemåt istället. Millan fick en rejäl smäll i slutet av andra halvlek och fick uppsöka sjukhuset p g a huvudvärk, vet i skrivande stund att även de är på hemväg och att allt gått bra. Krya på dig önskar hela laget, ledare och föräldrar som var med.

Sammanfattningsvis så gick det väl inte så bra fotbollsmässigt men vi hoppas ju att tjejerna ändå haft kul denna helgen och har många fina minnen med sig.

 

 

tid

mål

målskytt

assist

gult kort

rött kort

övrigt

'

Tove  24-05-2009


   kommande matcher och övriga resultat