F-16 tr

Azalea - Gilleby/Stala  4-2 (0-2)

Vi hade i alla fall tur med vädret....

I strålande sol på Valhalla, konstgräs mötte F16 idag Azalea BK. Utan hjälp av 93:or och en del bortfall på 94:or fyllde F16 på med mer 95:or och en 96:a idag.
G/S började spela direkt och en frispark efter bara någon minut som Irre slog i magen på målvakten. Men efter 4 minuters spel slog Jennie en passning till Irre som kunde lägga in den på mål och 0-1. I tionde minuten kom Azalea till anfall och det blev verkligen efter en del skott räddning på mållinjen. Båda lagen fortsatte med anfall och hade bra med målchanser.
I 28 min visade G/S att de verkligen kunde passa runt bollen och Emelie fick fram bollen till Jennie som slog bollen i målet.
0-2 i halvlek.

Andra halvlek började med bra spel. Båda lagen kämpade på med flera farliga målchanser. Men i 41 min fick Azalea in bollen. Detta tände nog till tjejerna i Azalea för de tog mer tag i bollen men G/S höll undan. Mycket spel på mittplanen i andra halvleken. Azalea hade många bollar i både ribban och stolpen när de till slut i 63:e min kunde kvittera till 2-2. Sen tryckte de på mer och kunde ta ledningen i 67.e min och knappt hade avsparken varit då de kontrade direkt med ytterligare ett mål. Så trots bra spel och flera vassa målchanser i andra halvlek så blev det en förlust denna soliga dag och 95:orna får hem och vila inför nästa match imorgon.