F-14 tr

Gilleby/Stala - Svarteborg  1-4 (1-2)

F14 i blåsväder..

Idag var det F14’ s andra träningsmatch denna gången mot Svarteborg på ett väldigt blåsigt Tavlebord.
Svarteborg slog in första målet redan efter 4 minuter. G/S kämpade på med medvind i 1:a halvlek, detta hjälpte föga till idag men vi lyckades slå in ett mål på hörna. För många höga bollar i stark vind men trots detta så försökte vi ändå få till det. Svarteborg kom igenom och gjorde ytterligare ett mål, och 1-2 i halvlek.
I andra var det dags för det planerade målvaktsbytet och Irre fick kliva in mellan stolparna. Andra halvlek blev som första och G/S fick inte till sitt vanliga fina spel denna dag. Svarteborg lyckades göra ytterligare ett par mål och slutresultatet blev 1-4. Tjejerna var ändå på gott humör och kämpade på som ett lag och tar nya tag inför nästa match.