Kalender | Nyheter |  Referat och matchtider |  Resultat/Tabeller BFF |  Statistik |  Truppen |  Laginfo | Foto |

F-14 tr

Munkedal - Gilleby/Stala  0-6 (0-3)

Även F14 fick en bra start

Första träningsmatchen för säsongen gick även den i Munkedal.
Även i F14 är det delvis nytt lag och debut på stor plan för 96:orna. Ledarna kunde här pröva olika positioner för spelarna och testa sig fram. G/S började bra med tryck från start och efter 4 min så satt 1:a målet efter många chanser att få in bollen. Redan i 7:e min kom det 2:a målet som följdes tätt av 3:e målet i 9:de minuten. G/S fortsatte att pressa med fler chanser på mål. Några gånger kom Munkedalstjejerna över på vår planhalva men G/S tog tillbaka bollen utan någon risk bakåt.
Andra halvlek fortsatte på samma sätt som första och i 38:e min kom 4:e målet för tjejerna. De fortsätter att spela bollen och efter nytt framspel så kom även det 5:e målet i 51:a minuten.
Munkedalstjejerna kämpade på hela matchen trots underläge. I den 68:e min kom slutmålet och resultatet blev 0-6 till G/S. Vår målvakt och backarna hade inte jättemycket att göra idag och vi ser fram emot nästa match.