(0-1)
BK Häcken

En härlig förlust

Det kanske låter konstigt, men eftersom Zenith gjorde sitt jobb mot Vallen så var kontraktet för spel i tvåan klart. Nu slipper vi invänta om Hallsberg klarar sig kvar i ettan. Gör de det så är risken stor att sämsta tian som åker ur är i just våran serie.

Matchen var som väntat Häcken som var det bollförande laget. Vi backade hem och lät de rulla boll och det såg stabilt ut. Efter en kvart missade vi dock en markering inne i straffområdet på ett inlägg och så var det 0-1.

Efter målet började vi ta oss fram lite bättre och fick till en del giftigheter. Kinle hade första chansen som målvakten fick göra en fotparad på. Sen var det några bra lägen till innan Maja träffade stolpen på en frispark.

I andra halvlek var Karin ofin noga att göra 0-2 på oss på ett friläge. Men någon målgest blev det inte, fint gjort. Annars var det mest Häcken i denna halvlek. Vi hade otroligt svårt att få till det. Enda chansen förutom målet var en som Gurra skapade själv. Ett skott i krysset från dålig vinkel som målvakten tippade till hörna.

Vårt mål kom på en frispark som lurade hela Häcken. Maja tar hand om den, men istället för skott rullar hon fram den till Larsson som från långt håll skjuter i mål. Närmare en så kom vi inte för i slutminuterna ökade gästerna på sin ledning till 1-3.

Målet för säsongen var gjort och det var att klara kontraktet, härligt. Nu laddar vi för Futsal i RFL och div.1.
Brattorps Marktjänst presenterade matchens lirare. Inte oväntat fick Karin From det i Häcken och lika väntat var det Emelie Larsson hos oss. Twixen gick till Maja.

2 min. Häcken, farligt avslut vänster om målvakten, målvakten räddar
2 min. Häcken, avslut, över målet
9 min. Häcken, avslut på mål, inga problem för målvakten
11 min. HÖRNA vänster

16 min. !!! MÅL 0-1, Häcken närskott mitt i målet

19 min. Häcken, avslut på mål, inga problem för målvakten
21 min. Emelie K, farligt avslut intill vänstra stolpen, målvakten räddar
23 min. Häcken, avslut, över målet
23 min. Emelie K, avslut på mål, inga problem för målvakten
28 min. Elin P, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
30 min. Häcken, friläge, målvakten räddar
35 min. Häcken, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
35 min. Emelie L, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
39 min. Maja B, avslut på mål, inga problem för målvakten
42 min. Maja B, avslut i högra stolpen

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min.
45 min.
52 min. HÖRNA höger

55 min. !!! MÅL 0-2, Häcken friläge, tidigt skott strax innanför vänstra stolpen

56 min.
58 min. Häcken, friläge, målvakten räddar
61 min. Häcken, farligt avslut strax över ribban
65 min. Häcken, avslut utanför, höger om målet
68 min. Häcken, avslut på mål, inga problem för målvakten
70 min.
71 min. Gurra, avslut i högra krysset, målvakten räddar
71 min. HÖRNA höger
73 min. Häcken, avslut, över målet
75 min. Häcken, avslut utanför, höger om målet
78 min. Häcken, avslut på mål, inga problem för målvakten

79 min. !!! MÅL 1-2, Emelie L skjuter in bollen strax under ribban
Maja B

82 min.

87 min. !!! MÅL 1-3, Häcken slår in en retur strax under ribban

88 min. Häcken, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)