Orust FC
2-0
 (0-0)

Det blev en tuff match mot Bullaren

Seriefinal i DM grupp G mot ett obesegrat Bullarens GoIF. Som det sig bör i en seriefinal blev det en tuff och jämn match. Gästerna verkade vara helladdade för uppgiften och gav oss inte någon ro att få igång nåt skönlir. Vi kom fram till straffområdet men sen var det stopp. Sparven var den som var hetast, men riktigt nära att det blev mål var det egentligen aldrig. Bullaren hade inte så mycket framåt i första de heller halvlek så Lollo fick lugna första fyrtiofem.

I andra hoppades man på att vi skulle ta över mer och mer, men det blev nästan tvärs om. Gästerna var de som var närmast att ta ledningen med en dubbelchans i början av halvleken. Men mer än så blev det inte. Även om de spelade bra så släppte vi aldrig in de i boxen för några farligheter. Till slut vägde matchen över till oss mer och mer. Efter ett gäng hörnor kunde vi äntligen ta ledningen. Ledningsmålet kom dock inte på en hörna utan på en spelvändning. Karin driver upp bollen på högerkanten, hittar Sparven centralt som iskallt lobbar bollen över målvakten och i mål.
Vårat andra mål kom efter en hörna. Efter lite kalabalik i straffområdet går bollen ut till hörnläggaren Sparven igen. Ett nytt inlägg i boxen och vem är där? Jo, givetvis Karin som får en tå på bollen och skarvar densamma i mål. Detta var det sista utav värde som hände i matchen.

Härligt att vi har så mycket spetskompetens i laget, för när spelet klickar en aning så löser vi det ändå.

2 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
2 min. Bullarn, avslut på mål, inga problem för målvakten
4 min. HÖRNA vänster
4 min. Sparven, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
7 min. Sparven, avslut utanför, höger om målet
12 min. Bullarn, avslut på mål, inga problem för målvakten
16 min. Bullarn, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
17 min. HÖRNA höger
18 min. Elin P, avslut, över målet
20 min. Lisa H, avslut utanför, vänster om målet
27 min. HÖRNA vänster
31 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
33 min. Elin P, avslut utanför, höger om målet
35 min. HÖRNA höger
43 min. Bullarn, avslut utanför, höger om målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

46 min. HÖRNA höger
53 min. Lisa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
54 min. Bullarn, farligt avslut som blockas av en spelare
57 min. Bullarn, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
60 min. HÖRNA höger
60 min. HÖRNA vänster
61 min. Emelie L, avslut i ribban
63 min. HÖRNA höger
64 min. Ebba D, avslut utanför, höger om målet
65 min. Bullarn, avslut på mål, inga problem för målvakten
67 min.
68 min. HÖRNA höger
74 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten

75 min. !!! MÅL 1-0, Sparven lobbar bollen mitt i målet
Karin F

77 min.
79 min.
83 min. Sparven, farligt avslut strax utanför högra stolpen
86 min. HÖRNA höger

86 min. !!! MÅL 2-0, Karin F närskott mitt i målet