0-4
 (0-0)
Qviding FIF

Vad hände?

Det är inte ofta man ser en sån scenförändring i en match som idag. Första halvleken ägde vi och radade upp chans på chans. Vi gav gästerna inte mycket ro att spela boll. Utan var så aggressiva att felpassningar blev deras signum. Minst tre baljor borde vi nog hängt in i första 45. Lollo i mål behövde inte göra en enda räddning på hela halvleken. Det såg förträffligt bra ut.
I halvlek var det målvaktsbyte, Maria Therese in och Lollo ut. Man kunde tycka att det var rätt meningslöst att byta målvakt. En till som bara skulle stå där och frysa i 45 minuter, hur kul är det.
Vet inte om våra damer hade samma inställning som jag, för det blev en hel ny match. Redan efter några minuter hade Maria Therese fått slitet mer än Lollo. Qviding trummade på och vi var helt plötsligt knapp med i matchen. Vi lämnade spelar in i boxen så det stod härliga till. Att de tog ledningen på en retur var ganska självklart på hur det såg ut. Några minuter efter ettan slår vi uppspel mitt i banan till en motståndare. Omarkerad placerar hon in bollen i stolproten. I efter hand kunde man konstatera att gästerna hade lite mer flyt i sina avslut än oss, för skicklighet kan jag inte tänka mig att det var. Deras tredje mål kom från kanten, ett inlägg som dimper ner i bortre burgaveln. Och 0-4 får de stå inne boxen och lägga in.
Vi hade inte mycket framåt heller i denna halvlek. Några hörnor och ett par halvchanser. Svårt att utse bäste spelare hos oss i denna konstiga match.
Hur kunde det bli så här då? Givetvis har jag inget svar på detta, men troligtvis gick det alldeles för lätt i första. Plus att när Qviding bytte ut hela sitt lag i andra kom det in massa spelare med pigga ben. Enligt mitt tycke var de betydligt bättre ben också. Det blev en tempohöjning som vi inte klarade idag.
Nu har vi match redan på tisdag, den 26/2 kl.19:00 på Tavlebord. Då är det Strömstad och DM som gäller.

FÖRSTA HALVLEK, minut för minut

7 min. HÖRNA vänster
7 min. Emelie L, avslut som blockas av motståndare
9 min. Emelie K, avslut utanför, vänster om målet
11 min. HÖRNA höger
11 min. Julia Sk, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
14 min. HÖRNA höger
17 min. Stenman, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
22 min. Qviding, avslut, över målet
25 min. Lisa H, farligt avslut strax utanför högra stolpen
28 min. Emelie L, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
29 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
32 min. Stenman, avslut på mål, inga problem för målvakten
32 min. Stenman, avslut, över målet
37 min. Elin P, farligt avslut strax utanför högra stolpen
39 min. Emelie K, avslut på mål, inga problem för målvakten
43 min. Karin F, avslut utanför, höger om målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min. BYTE Maria Therése in - Lollo ut
46 min. HÖRNA vänster
47 min. Qviding, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
49 min. Qviding, farligt avslut som blockas av en spelare
53 min. Qviding, närskott, målvakten refexräddar

53 min. !!! MÅL 0-1, Qviding slår in en retur mitt i målet

56 min. BYTE Lina A in - Stenman ut

60 min. !!! MÅL 0-2, Qviding långskott strax innanför vänstra stolpen

60 min. BYTE Linda N in - Emelie K ut
63 min. BYTE Felicia S in - Elin P ut
64 min. Qviding, avslut på mål, inga problem för målvakten
66 min. HÖRNA vänster
68 min. Qviding, friläge, målvakten räddar
68 min. HÖRNA vänster
74 min. Qviding, farligt avslut strax över ribban
80 min. Qviding, avslut som blockas av motståndare

80 min. !!! MÅL 0-3, Qviding långskott strax innanför vänstra stolpen

83 min. HÖRNA vänster
85 min. Linda N, avslut utanför, höger om målet
86 min. HÖRNA vänster

86 min. !!! MÅL 0-4, Qviding närskott högra delen av målet

87 min. Felicia S, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)