Orust FC
1-3
 (0-2)

Blåste seriesegern bort nu?

Första halvlek var det svårt för oss att etablera något spel i motvinden. Fort vi försökte få upp bollen kom den tillbaka igen. Gästerna passade på att sätt hög press på oss så det blev en aning stressigt i våra uppspel. Även att inte Lollo fick sättas på prov mer än ett par så hängde målen i luften, och till slut skulle de komma. Lite missbedömning i backlinjen och ett skott strax utanför straffområdet gjorde att vi fick hämta ut bollen ur eget mål. Nästa mål 0-2, kom strax innan halvtid. En inspark som gick rätt i gapet på LNIK. Två tillslag och ett långskott från 25 meter, och sen blev det uppförsbacke.

Trots 0-2 var jag aldrig riktigt orolig, det här skulle vi fixa. Redan efter avspark satte Karin och Sparven fart och man var ännu säkrare på att det skulle gå vägen. Men det ville sig inte, gästerna försvarade sig bra och vi hade svårt att få till det. När vi väl fick till det hade vi inte det flytet man skall ha för att vinna, detta beroende mycket på ett bra motstånd. Till slut fick vi ändå spräcka nollan då Karin spelar fram Sparven som sätter in bollen vid stolproten. Sju minuter kvar och spänningen steg ända fram till att NLIK punkterade match en i 90:e minuten.
Brattorps Marktjänst presenterade matchens lirare. Tyvärr var jag tvungen att sticka direkt efter slutsignalen så det blev inget foto på matchens lirare idag. När jag åkte såg det ut som att Lina bar på en bukett blommor så jag antar att hon fick titeln. Min egen favorit var annars Ebba, hade alla haft den inställningen i dag, hade vi vunnit med tvåsiffrigt.

Till sist svar på rubrikfrågan. Jag skulle vilja säga Nja. Om vi gör vårt så får inte LNIK tappa något poäng på de två återstående matcherna. Och det är inte vilka matcher som helst. Först har de derby mot ett svårslaget Skepplanda och i sista omgången har de Ytterby borta. Nej ännu är vi inte slagna även om vi inte har det i egna händer.

1 min. HÖRNA höger
2 min. Sparven, avslut utanför, vänster om målet
5 min. Stenman, avslut som blockas av motståndare
6 min. HÖRNA vänster
7 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet
8 min. LNIK, avslut i vänstra krysset, målvakten räddar
9 min. HÖRNA vänster
9 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet

16 min. !!! MÅL 0-1, LNIK långskott strax under ribban

18 min. Lisa H, avslut på mål, inga problem för målvakten
20 min. HÖRNA vänster
20 min. Lina A, avslut i vänstra stolpen
21 min. Stenman, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
23 min. Karin F, friläge, målvakten räddar
28 min. HÖRNA höger
29 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet
36 min. LNIK, farligt avslut höger om målvakten, målvakten räddar
37 min. HÖRNA höger

43 min. !!! MÅL 0-2, LNIK långskott strax under ribban

ANDRA HALVLEK, minut för minut

48 min. Sparven, farligt avslut strax utanför vänstra stolpen
54 min. HÖRNA höger
59 min. Karin F, farligt avslut mitt i mål, målvakten reflexräddar
60 min. BYTE Olivia E in - Stenman ut
65 min. HÖRNA höger
67 min. Ebba D, farligt avslut strax utanför högra stolpen
70 min. Sparven, avslut utanför, höger om målet
72 min. HÖRNA höger
72 min. Lisa H, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
72 min. HÖRNA vänster
73 min. Sparven, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
75 min. HÖRNA höger
75 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
80 min. Sparven, avslut på mål, inga problem för målvakten
83 min. LNIK, avslut utanför, höger om målet

83 min. !!! MÅL 1-2, Sparven halv volley strax innanför högra stolpen
Karin F

85 min. HÖRNA höger
87 min. Emelie L, avslut på mål, inga problem för målvakten
88 min. HÖRNA vänster

90 min. !!! MÅL 1-3, LNIK skjuter in bollen strax under ribban

AVSLUT I MÅL (1:a halvlek-2:a halvlek =90 min)