2-0
 (0-0)
Vallens IF

Idag var det inget snack

Med lite flyt och en målvakt som inte storspelade hade det kunnat stått 3-0 till oss redan i tredje minuten. Vallen hade bara ett farligt avslut på hela matchen. Det var när Lisa L rundade Lollo men som tur var gick skottet strax utanför, detta var efter en kvart.

Trots detta markanta övertag så kan man aldrig vara säker mot Vallen. När vi dessutom aldrig får in bolluschlingen i mål börjar man tänka, okey det är en sådan här dag. I avslut var det 13-1 de första 45 med chanser av världsklass, tyvärr var målvaktspelet och blockspelet från försvarare det samma.

Andra halvlek var vi inte riktigt lika heta men tillräckligt för att vara det klart bättre laget. Nu radade vi upp hörnor istället. Detta skulle visa sig vara ett vinnande koncept. För efter en timmes spel knorrade Lisa in bollen direkt i mål från hörnflaggan.

Efter målet släppte vi in gästerna i matchen och det blev en aning nervöst. Om man ser till det så här i efterhand fanns det ingen anledning att vara det. Karin så i alla fall till att pulsen kunde gå ner när hon spritade ifrån sin försvarare och hängde in 2-0 på ett friläge. Passningen kom från backlinjen på en spelvändning från Majas fot.

Efter målet hände inte så mycket mer än fler hörnor och ett avslut från Larsson som snek ribban.
Rutgerson och söner delade ut pris till matchens lirare. I Orust gick det till Ebba som gjorde en fantastisk match. Matchens kex blev Maja.

Vi får tacka Morlanda för att de ställde upp med plan på så kort varsel när Lövängen var vattensjuk.

0 min. Karin F, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
1 min. HÖRNA vänster
1 min. Carro O, avslut på mål, inga problem för målvakten
2 min. Karin F, farligt avslut intill högra stolpen, målvakten räddar
3 min. HÖRNA höger
3 min. Karin F, friläge, målvakten räddar
8 min. HÖRNA vänster
8 min. Karin F, avslut på mål, inga problem för målvakten
15 min. Vallen, friläge, avslut utanför
15 min. Karin F, farligt avslut som blockas av en spelare
19 min. HÖRNA höger
21 min. HÖRNA höger
26 min. Carro O, avslut utanför, vänster om målet
31 min. Lina A, avslut utanför, höger om målet
38 min. Stenman, farligt avslut, bollen räddas på mållinjen
38 min. Sparven, avslut utanför, vänster om målet
38 min. Sparven, avslut som blockas av motståndare
43 min. Carro O, farligt avslut som blockas av en spelare
43 min. Sparven, avslut utanför, vänster om målet

ANDRA HALVLEK, minut för minut

45 min. Carro O, avslut utanför, höger om målet
46 min. Sparven, farligt avslut strax över ribban
48 min. Vallen, avslut på mål, inga problem för målvakten
55 min. HÖRNA höger
56 min. Sparven, farligt avslut som blockas av en spelare
56 min. Vallen, avslut utanför, höger om målet
57 min. Maja B, avslut som blockas av motståndare
57 min. HÖRNA höger
58 min. HÖRNA höger

59 min. !!! MÅL 1-0, Lisa H hörna direkt i mål

70 min. BYTE Olivia E in - Stenman ut
70 min. Vallen, avslut på mål, inga problem för målvakten
72 min. Lisa H, farligt avslut strax under ribban, målvakten räddar
72 min. HÖRNA höger

73 min. !!! MÅL 2-0, Karin F friläge, tidigt skott strax innanför högra stolpen
Maja B

78 min. HÖRNA höger
87 min. Emelie L, farligt avslut strax över ribban